Menu

Schrijf & Win actie 2021

Word winnaar voor een jaar!

Je hebt een TuinKeur-hovenier ingeschakeld voor professionele ondersteuning van jouw tuin. Als blijk van waardering voor jouw keuze doen wij hier nog een schepje bovenop. Door jouw geschreven recensie op HovenierNederland.nl over een TuinKeur-hovenier maak je in 2021 kans op een jaarabonnement van Tuinseizoen of Buitenleven. Iedere maand worden er 20 winnaars geloot! En heb je een eenmaal een recensie geschreven, dan speel je het hele jaar mee!

Hoe maak je kans op deze prachtige prijs?

tijdschriftenVoor de actie wordt gebruik gemaakt van het platform HovenierNederland. Dit is een recensiewebsite voor de hoveniersbranche.

Meedoen aan de actie in 4 eenvoudige stappen:

  1. Ga naar www.hoveniernederland.nl.
  2. Zoek onze pagina
  3. Schrijf een recensie over onze werkzaamheden (het soort en de grootte van de klus maakt niet uit).
  4. Vink aan dat je meedoet met de Schrijf & Win actie.

Wil je de uitleg van de actie liever kort op beeld zien, bekijk dan deze video van 1 minuut: https://youtu.be/t4cfND1g2s4

Recensie geschreven, en dan?

Elke eerste week van de maand worden de winnaars getrokken. De uitslag is te zien op www.tuinkeur.nl/schrijfenwin of op de Facebookpagina van TuinKeur. De Schrijf & Win actie loopt van 1 januari tot en met 31 december 2021. Heb je eenmaal een recensie geschreven, dan speel je de gehele actie mee!

Word ook een tijdschrift winnaar!

 

Media

terug naar boven